Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muğla'da Deprem - Crwih54ifl0ltm - Facebook ile paylaş twitter ile paylaş.

Muğla'da Deprem - Crwih54ifl0ltm - Facebook ile paylaş twitter ile paylaş.. 21 haziran 2021 pazartesi, 23:35. Afad, depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad), ege denizi'nde muğla, datça merkezli bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad, ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01.14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgilere göre muğla'nın datça ilçesinde 09.15'te sıralarında, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi olan depremde 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. İşte deprem dair tüm detaylar ve afad, kandilli son. Depremin derinliği 30.00 kilometre, enlemi 34.3680 ve boylamı 26.8810 olarak ölçüldü. Muğla'da deprem son dakika 2021… muğla'da deprem oldu mu sorusunun yanıtı maalesef evet!

Bodrum Mugla Ve Datca Da Son Dakika Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu Iste 17 Nisan Kandilli Son Depremler Listesi
Bodrum Mugla Ve Datca Da Son Dakika Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu Iste 17 Nisan Kandilli Son Depremler Listesi from i4.hurimg.com
Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Deprem yerin 6.23 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 2021/7/22 15:32 gmt (arşiv) ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da korkutan deprem kandilli rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıklarken, afad 4.2 rakamlarını verdi. Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Muğla'da meydana gelen 5,2'lik deprem, i̇zmir, manisa gibi çevre illerden de hissedildi. Afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 21:54 sularında merkez üssü muğla datça açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nin muğla datça açıklarında saat 22.26'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın 53.29 kilometre açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'da meydana gelen 5,2'lik deprem, i̇zmir, manisa gibi çevre illerden de hissedildi. Deprem yerin 6.23 kilometre derinliğinde gerçekleşti. En şiddetlisi 5.7 olan depremlerden 12 tanesinin büyüklüğü ise 3 ün üzerindeydi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, ege denizi'ndeki sarsıntı, saat 17.16'da ve 6 kilometre derinlikte. Afad'dan alınan son dakika haberine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4 temmuz 2021 pazar muğla'da deprem konusuna dair merak edilen her şey bu başlıkta! Şu ana kadar herhangi bir can ya da mal kaybı duyurusu yapılmadı. Ege denizi'nin muğla datça açıklarında saat 22.26'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01.14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Muğla'nın datça ilçesinde saat 22.26'da deprem meydana geldi. Akdeniz'de büyüklüğü 3 ü aşan çok sayıda deprem meydana geldiğini gösterdi. Muğla açıklarında, saat 17.16'da deprem yaşandı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

En şiddetlisi 5.7 olan depremlerden 12 tanesinin büyüklüğü ise 3 ün üzerindeydi. Depremin büyüklüğü afet ve acil durum yönetim başkanlığı tarafından 4.2, kandilli rasathanesi tarafından da 4.6 olarak açıklandı. Depremin derinliği 3.20 km olarak ölçüldü. Afad, depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. İşte, 22 temmuz 2021 muğla'da deprem mi oldu?

Mugla Da Deprem Kandilli Den Son Dakika Deprem Aciklamasi Takvim
Mugla Da Deprem Kandilli Den Son Dakika Deprem Aciklamasi Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Muğla'da ilk olarak 00.28'de meydana gelen deprem 1.8 oldu! Afad ve kandilli rasathanesi depremi duyurdu. Depremin büyüklüğü afet ve acil durum yönetim başkanlığı tarafından 4.2, kandilli rasathanesi tarafından da 4.6 olarak açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgilere göre muğla'nın datça ilçesinde 09.15'te sıralarında, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi olan depremde 4.2 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad, ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01.14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 21:54 sularında merkez üssü muğla datça açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi.

Deprem yerin 6.23 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad), ege denizi'nde muğla, datça merkezli bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 21:54 sularında merkez üssü muğla datça açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'da korkutan deprem muğla'nın menteşe ilçesinde deprem meydana geldi. Milyonlarca kişi son depremler nerede oldu, muğla'da depremi şiddeti kaç sorularına yanıt arıyor. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla valisi orhan tavlı, aa muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü muğla'nın marmaris ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlattı. İşte deprem dair tüm detaylar ve afad, kandilli son. 2021/7/22 15:32 gmt (arşiv) ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da kısa süreli deprem oldu! 10 mayıs pazartesi gecesi muğla'da korkutan deprem 00.44 'de 3.8 şiddetinde açıklandı. İşte, 22 temmuz 2021 muğla'da deprem mi oldu? Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi olan depremde 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla köyceğiz'de 3.6 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi olan depremde 4.2 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad, ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 01.14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Muğla ilinin datça açıklarında 4.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

Mugla Da Deprem Meydana Geldi
Mugla Da Deprem Meydana Geldi from www.kapsamhaber.com
Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Muğla'nın datça ilçesi açıklarında5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre depremin büyüklüğü 3,9 olarak belirlendi. 4 temmuz 2021 pazar günü deprem oldu! Muğla köyceğiz'de 3.6 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan son dakika bilgisine göre muğla'da deprem meydana geldi. İşte, 22 temmuz 2021 muğla'da deprem mi oldu? Milyonlarca kişi son depremler nerede oldu, muğla'da depremi şiddeti kaç sorularına yanıt arıyor.

10 mayıs pazartesi gecesi muğla'da korkutan deprem 00.44 'de 3.8 şiddetinde açıklandı.

Şu ana kadar herhangi bir can ya da mal kaybı duyurusu yapılmadı. Saat 12:03'te yaşanan sarsıntı yerin 5.40 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 22 temmuz 2021 17:43 / güncel Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat:12:21'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan alınan son dakika haberine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla valisi orhan tavlı, aa muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü muğla'nın marmaris ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlattı. Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı. Milyonlarca kişi son depremler nerede oldu, muğla'da depremi şiddeti kaç sorularına yanıt arıyor. Muğla köyceğiz'de 3.6 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Muğla'da meydana gelen 5,2'lik deprem, i̇zmir, manisa gibi çevre illerden de hissedildi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi olan depremde 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

4 temmuz 2021 pazar günü deprem oldu! muğla deprem. Afad, depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı.